diumenge, 22 de febrer del 2015

Què és la por? Treballem units per crèixer!

A l'escola, moltes vegades, encara es té la concepció de que tot es limita a l'aprenentatge curricular basat en l'aprenentatge de la lectoescriptura, la competència matemàtica, el desenvolupament i enteniment de teoria pura i dura com a tal. 

Nosaltres, els docents, des de les nostres aules, anem més enllà amb el nostre alumnat. 
Els acompanyem i ajudem a crèixer en aquesta etapa que comencen sent infants i finalitzen predisposats a entrar a l'adolescència. 

Per aixó considerem que des de ben menuts, s'ha de treballar la seva educació emocional per a que es formen com a persones, fomentant valors que avui en dia veiem perduts en gran part de la societat. 

El treball en grup dins de l'aula és molt important per a treballar l'empatia, una gran paraula que defineix el que completa integrament l'èsser humà, amb gestos i accions que el/la dignifiquen com a persona. 

Us deixem una mostra del treball que entre les docents i els alumnes hem parlat a classe: LES PORS.

La pregunta es va plantejar així: A què teniu por? Quines pors teniu a casa? i a l'escola? Que us fa por a l'aula?
Poc a poc, amb la nsotra ajuda van endinsan-se i explicant situacions que els ofusquen, que els fan por! i entre tots, hem pensat com ajudar-nos i ajudar a la resta a superar eixos temors que de vegades no ens deixen abançar. 

Recordeu parlar amb els vostres fills. Fer de guia en el seu creixement. Us sorprendran i l'ajuda serà mútua. 

Les tutores de segon :)







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada